Waterdichte oordopjes voor onbezorgd zwemmen en douchen

Heeft u gevoelige oren, buisjes of een oorontsteking? Dan is het raadzaam om water buiten uw oren te houden. Om toch gewoon lekker te kunnen douchen zijn waterdichte oordopjes een uitkomst! Deze oordopjes houden al het water buiten uw oren. U kunt onbezorgd douchen, zwemmen of watersporten. In onze webwinkel vindt u verschillende soorten oordopjes tegen water, voor ieder oor het perfecte oordopje!

De beste oordopjes tegen water

Bij Hearplanet vindt u de beste oordopjes tegen water. We bieden dopjes van de merken Alpine en EAR aan. De waterdichte oordopjes zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoog draagcomfort. Alle Alpine oordoppen hebben bovendien een speciaal filter. Hierdoor wordt het geluid gefilterd waardoor de hinderlijke geluiden naar de achtergrond verdwijnen maar u nog steeds goed kunt horen. Dat is wel zo prettig, zeker in openbare gelegenheden. De oordopjes zijn dan ook prima te gebruiken tijdens de zwemlessen: het water blijft buiten en uw kind kan de instructies goed horen!

Tip: maak de zwem oordopjes regelmatig schoon, zo gaan ze nog langer mee! Dit kan met water en eventueel een beetje zeep. Let er wel op dat u de zeep er goed van afspoelt zo voorkomt u irritaties van de gehoorgang.

Productaanbod waterdichte oordopjes


Sorteer op:

Waterdichte oordopjes: vandaag besteld, morgen in huis!

Wij kunnen uw oordopjes tegen water supersnel bezorgen. Dat is wel zo prettig, u kunt dan namelijk snel weer genieten van het water! Als u voor 15.00 u. besteld versturen we ze dezelfde werkdag al. U heeft ze morgen in huis! We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe oordopjes!