Genieten van het zwemmen met zwemdoppen

Zwemmen is voor veel mensen een ontspannende activiteit. Lekker bewegen en genieten van de gewichtloosheid van het water doet de mens immers goed. Echter kan water in de oren roet in het eten gooien. Mensen met gevoelige oren kunnen daardoor bijvoorbeeld oorontstekingen oplopen. Daarnaast kan het zijn dat u gevoelig bent voor prikkels en in het zwembad last heeft van het omgevingsgeluid. Zwem oordopjes zijn in beide gevallen een uitkomst! Deze oordopjes zijn zo gevormd dat ze het water buiten uw oren houden. Bovendien zijn ze voorzien van een speciaal filter. Hierdoor verdwijnen hinderlijke geluiden naar de achtergrond maar kunt u nog wel horen. In onze webwinkel vindt u diverse goede oordopjes die u tijdens het zwemmen kunt gebruiken.

Verschillende soorten en maten zwemdoppen verkrijgbaar

Wij bieden zwemoordopjes van de merken EAR en Alpine aan. Beide merken leveren de hoogste kwaliteit oordoppen. Uw gehoor wordt optimaal beschermd! Oordopjes voor zwemmen zijn lamelvormig waardoor ze het water zeer goed buiten houden. Het materiaal is flexibel en voelt zacht aan in uw oor. Door de flexibiliteit vormt het dopje zich helemaal naar uw oor waardoor u nauwelijks merkt dat u deze draagt. U kunt zo zorgeloos genieten van het water! Wist u dat de zwemdoppen zo zijn gemaakt dat ze hinderlijke geluiden uitfilteren terwijl u wel gewoon kunt horen?

Productaanbod zwemdoppen


Sorteer op:

Uw zwemdoppen morgen al in huis

Wanneer wij uw bestelling voor 15.00 u. binnen krijgen zorgen wij ervoor dat uw zwemdoppen dezelfde dag nog op de post gaan. U heeft ze dan de volgende werkdag al in huis. Dat is nog eens snel! We wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe oordoppen!