Carnaval vier je met gehoorbescherming!

Van 11 februari t/m 13 februari 2024 wordt er (vooral onder de rivieren) weer volop carnaval gevierd. De carnavalskrakers knallen hierbij zo hard uit de speakers dat het harde lawaai voor gehoorschade zorgt. De laatste jaren zien ziekenhuizen ook steeds vaker jonge kinderen met gehoorschade als gevolg van het harde lawaai. Gehoorschade is blijvend en niet te herstellen dus zorg ervoor dat je het gehoor van je kinderen en van jezelf goed beschermt.

Horen en verstaan

Wij horen het vaak: "Met oordoppen hoor ik de muziek niet goed en kan ik mijn vrienden niet verstaan". Dit is absoluut niet waar! Let er bij de aanschaf van oordoppen op dat deze zijn uitgerust met een filter. Het filter zorgt ervoor dat het lawaai en de schadelijke geluiden worden gedempt en je vrienden juist beter te verstaan zijn. Daarnaast schreeuw je zelf minder hard, waardoor je ook niet zo snel schor wordt. Pure winst als je het ons vraagt.

EarBeanz, de herbruikbare oordop van dit moment!

EarBeanz, voor gebruik tijdens Carnaval, op festivals, in de kroeg of ergens anders waar veel lawaai is. Wij verkopen deze oordoppen in een doos van 150 paar, tegen een aantrekkelijke prijs. Dit maakt EarBeanz ideaal voor carnavalsverenigingen, grote (vrienden)groepen of voor als je echt iedere vijf minuten je oordoppen kwijtraakt.

Oordoppen voor volwassenen

Oordoppen en oorkappen voor baby's, peuters en kinderen

In deze situaties is gehoorbescherming absoluut nodig...

In de kroeg

Je kunt er vanuit gaan dat het volume in iedere kroeg of feesttent op standje gehoorbeschadiging staat. Een setje oordoppen is dus geen overbodige luxe.

Op de praalwagen

Rijd jij mee tijdens een carnavalsoptocht? Vergeet je oordoppen niet! Het geluid staat zo hard dat je binnen enkele minuten al een piep in je oren, dus gehoorschade, riskeert.

Als toeschouwer van de optocht

Sta jij langs de route van een carnavalsoptocht? Zorg dan dat het gehoor van jezelf en van je kinderen goed beschermd is. Het geluid dat van de praalwagens komt, kan ook voor gehoorschade zorgen.

Tijdens het slapen

Wanneer je er weer een heftige dag carnaval op hebt zitten is het fijn als je rustig kan bijkomen. Tijdens een powernap of 's nachts wil je niet gestoord worden en jezelf maximaal opladen voor de volgende dag. Speciaal voor deze momenten zijn er slaap oordoppen.