Cedis gel

Maakt u gebruik van een hoortoestel en heeft u daardoor wel eens last van een geïrriteerd oor? Cedis gel is een verzachtend verzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor geïrriteerde huid. Aloë vera staat bekend om de kalmerende werking. Daarom heeft Cedis een oorverzorging gel met aloë vera uitgebracht om de gevoelige huid van uw oren te beschermen. Deze Cedis gel verzorgt uw gehoorgang, voorkomt irritaties en zorgt ervoor dat u op een plezierige manier gebruik kunt maken van uw oorstukje. De gel wordt snel opgenomen door de huid waardoor het ook helpt bij het inbrengen van het oorstukje. Gebruik de Cedis gel voor en na het inbrengen van uw hoortoestel voor het beste resultaat.

Cedis

Cedis staat bekend om de hoge kwaliteit en ruime assortiment aan reinigings- en onderhoudsproducten. Zowel voor het reinigen als het drogen van uw hoortoestel heeft u een ruime keuze aan Cedis producten. Bekijk hier ons assortiment en lees meer over hoe deze producten de levensduur en geluidskwaliteit van uw hoortoestel kunnen verbeteren.

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestelt u de Cedis gel vóór 15:00? Dan verzenden we uw bestelling nog dezelfde dag. Met een beetje geluk heeft u uw Cedis gel dus morgen al in huis!

» Lees meer over het schoonmaken van uw hoortoestel


Sorteer op: