Audinell desinfecterende doekjes koker 30 stuks
Audinell desinfecterende doekjes koker 30 stuks

Audinell Desinfecterende Reinigingsdoekjes 30 Stuks

Voor een snelle en effectieve reiniging van hoortoestellen, gehoorbescherming, en oorstukjes, zijn onze Audinell Desinfecterende Doekjes de ideale keuze. Met slechts één veeg verwijder je moeiteloos vuil, stof en ziekteverwekkers, waardoor jouw apparaten altijd schoon en fris blijven.

Voordelen van Audinell Desinfecterende Reinigingsdoekjes:

  • Ideaal voor onderweg: Perfect voor reizigers, professionals en actieve gebruikers. Gemakkelijk per stuk verpakt voor direct gebruik waar je ook bent.
  • Veelzijdige toepassing: Naast hoortoestellen, kun je deze doekjes ook gebruiken voor zwemdopjes, gehoorbeschermers, en otoplastieken. Ideaal voor dagelijks gebruik, zowel thuis als op het werk.
  • Eenvoudig en efficiënt: Deze doekjes zijn ontworpen voor gebruiksgemak. Ze bieden een grondige reiniging en zijn veilig voor dagelijks gebruik op diverse apparaten.
  • Praktische verpakking: Elk pakket bevat 30 vochtige doekjes die gemakkelijk uit de dispenser te halen zijn. De compacte verpakking maakt het eenvoudig om de doekjes altijd binnen handbereik te houden.

💡TipJe kan dit artikel ook gebruiken om andere kleine oppervlakken zoals je computermuis, toetsenbord, telefoon en deurklinken te desinfecteren.

Specificaties

Merk:EARS2U
Type:Doek
Toepassing:IHO
Toepassing:AHO met slimtube en dome
Toepassing:AHO met slang en oorstukje
Toepassing:LIHO met dome
Toepassing:LIHO met oorstukje
Toepassing:Oordoppen
Functie:Reinigen

Audinell Desinfecterende Reinigingsdoekjes 30 Stuks

Desinfecterend Bacterie- en virusdodend Medical class registratie
7,99