Audinell olie (15 ml)
Audinell olie (15 ml)

Audinell Olie (15ml)

Ontdek het comfort van het dagelijks dragen van hoortoestellen met Audinell Natuurlijke Olie, speciaal geformuleerd met zoete amandelolie om het inbrengen van hoortoestellen te vergemakkelijken en irritatie in de gehoorgang te verminderen. Deze olie is een essentiële toevoeging aan de dagelijkse routine van elke hoortoesteldrager.

Voordelen van Audinell Olie:

  • Verlichting bij irritatie: Biedt snelle verlichting bij jeuk, droogheid en irritatie van de gehoorgang, wat vaak voorkomt bij regelmatig gebruik van hoortoestellen.
  • Eenvoudig inbrengen: De olie fungeert als een natuurlijk smeermiddel, waardoor het plaatsen van hoortoestellen soepel en pijnloos verloopt.
  • Gezondheidsbevordering: Helpt de gehoorgang gezond te houden en cerumen (oorsmeer) zacht te maken voor eenvoudiger verwijdering.
  • Hoogwaardige ingrediënten: Gemaakt van zoete amandelolie, bekend om zijn verzorgende en hydraterende eigenschappen.
  • Medisch verantwoord: Voldoet aan de Europese richtlijn voor medische hulpmiddelen en is veilig voor dagelijks gebruik.

Gebruiksaanwijzing: Voor optimale resultaten, breng een kleine hoeveelheid olie aan met het meegeleverde borsteltje op het kanaalgedeelte van het oorstukje of de oorprothese. Dit zorgt voor een soepele plaatsing in de gehoorgang en verhoogt het draagcomfort.

Specificaties

Merk:Audinell
Type:Olie
Inhoud:15 ml.
Toepassing:Oor

Audinell Olie (15ml)

Eenvoudiger hoortoestel plaatsen Voorkomt irritatie
14,50