A.Vogel oorspray oorsmeer 20ML
A.Vogel oorspray oorsmeer
A.Vogel oorspray oorsmeer 20ML achterkant
A.Vogel oorspray oorsmeer 20ML
A.Vogel oorspray oorsmeer
A.Vogel oorspray oorsmeer 20ML achterkant

A.Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML

Heb je last van overmatig oorsmeer? A.Vogel Oorspray oorsmeer is een natuurlijke oplossing die het oorsmeer verzacht en de natuurlijke afvoer ervan bevordert. Bij regelmatig gebruik gaat het oorsmeerproppen tegen.

te gebruiken bij:

  • Overmatig oorsmeer en oorsmeerprop: de spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen. Bij regelmatig gebruik gaat de spray het ontstaan van een oorsmeerprop – die een verstopt gevoel in het oor kan geven – tegen. 
  • Reiniging van de gehoorgang: de spray reinigt de gehoorgang en ondersteunt de hygiëne van het oor, bijvoorbeeld na het dragen van hoortoestellen en oordopjes. 
  • Gehoorgangontsteking: de spray ondersteunt het herstellend vermogen van een droge huid in de gehoorgang, waardoor het bij regelmatig gebruik een gehoorgangontsteking kan voorkomen. 
  • Jeuk in het oor: de spray verzacht en kalmeert een (droge) huid in de gehoorgang (bijvoorbeeld als gevolg van overmatig oorsmeer of gehoorgangontsteking) en biedt daardoor verlichting van jeuk.

Let op: alleen Nederlandse etikettering

Specificaties

Merk:A.Vogel
Inhoud:20 ml.
Type:Spray
Type:Olie
Toepassing:Oor

A.Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML

Verzacht en kalmeert Tegen oorsmeer en oorsmeerproppen
12,99