Audispray

De veiligste manier om oorsmeer te verwijderen

Oren schoonmaken was nog nooit zo makkelijk en veilig dankzij Audispray oorspray tegen oorsmeer. Af en toe sprayen is meer dan voldoende en veiliger dan oorsmeer verwijderen met een wattenstaafje. Wattenstaafjes duwen het oorsmeer juist verder in het oor, waardoor er ontstekingen kunnen ontstaan. Audispray verwijdert oorsmeer juist door het op te lossen. 

Audispray voor hoortoestelgebruikers

Voor de meeste mensen is het niet nodig oorsmeer in de gehoorgang te verwijderen. Het schoonmaken van het zichtbare deel van het oor volstaat. Heeft u echter last van een overmatige oorsmeerproductie, of bent u hoortoesteldrager? Dan ligt het iets anders en adviseren wij u een veilige methode te kiezen om oorsmeer te verwijderen. Audispray verwijdert het oorsmeer uit de gehoorgang op veilige wijze en zonder de huid te irriteren. Een schone gehoorgang bevordert een goede werking van uw hoortoestel.

Audispray kopen

Bestelt u Audispray online in onze webshop? Audispray hebben wij standaard op voorraad. Ontvangen we uw bestelling op werkdagen vóór 15:00, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Meestal heeft u Audispray dus binnen een dag in huis! Bij een orderwaarde vanaf € 30,- brengen wij bovendien géén verzendkosten in rekening. 


Sorteer op:


Audispray: veilig oorsmeer verwijderen

Het gebruiken van Audispray is de beste en veiligste methode om uw oren schoon te houden. Wattenstaafjes drukken het oorsmeer juist dieper in de gehoorgang, waardoor problemen en ontstekingen kunnen ontstaan. Met Audispray oorspray lost het overtollige oorsmeer eenvoudig op en maakt de oren schoon. Een 100% natuurlijke oplossing op basis van microbiologisch zeewater. Audispray is verkrijgbaar voor volwassenen, kinderen en baby's. 
 

Meer informatie over oorspray

HearPlanet vindt het belangrijk om u goed te informeren over het gebruik van oorspray zoals Audispray. Lees daarom alles over oorverzorging op de volgende pagina's.