Alpine gehoorbescherming: hoogwaardig en comfortabel

Bent u op zoek naar hoogwaardige gehoorbescherming? Dan bent u bij Hearplanet aan het juiste adres! De gehoorbescherming van Alpine is al jaren een begrip. Dat is ook niet zo gek want dit merk heeft voor elke toepassing een aparte oordop ontwikkeld. Dit zorgt voor een groot gebruikscomfort én optimale bescherming.

Alpine gehoorbescherming voor elke toepassing

Zoekt u bescherming tegen lawaai, water of voor tijdens het vliegen? Voor al deze toepassingen vindt u speciale Alpine oordoppen in onze webwinkel. Door de specialisatie per toepassing werken de oordopjes supergoed. Elk dopje heeft zo zijn unieke filters. Uw oren en gehoor worden zo optimaal beschermd! Naast de diverse Alpine oordopjes hebben wij ook de welbekende Alpine Muffy Oorkappen. Deze oorkappen worden veel gebruikt in de klas, tijdens proefwerken of bij denksportactiviteiten. Ze sluiten het teveel aan geluidsprikkels buiten waardoor kinderen zich beter kunnen concentreren in de groep. De Muffy oorkappen zijn leverbaar in verschillende frisse kleuren. Door de vrolijke uitstraling en het grote draagcomfort gebruiken kinderen de oorkappen graag. 

Wist u dat wij naast Alpine ook artikelen van andere merken aanbieden? U treft bijvoorbeeld ook Earplugs, producten van EARS2U en Bananamuffs oorkappen aan in onze webshop.

Productaanbod alpine gehoorbescherming


Sorteer op:

Bestellen en levering van Alpine gehoorbescherming

Op onze website vindt u alle informatie over de artikelen van Alpine gehoorbescherming. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag! Wij nemen uw bestelling direct in behandeling, en bestelt u voor 15 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. De levertijd is kort waardoor u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw gehoorbescherming!