Beste oordopjes

Wat zijn de beste oordopjes? Dit is een lastige vraag om te beantwoorden, omdat er verschillende oordoppen zijn die allemaal een andere functie hebben. Op deze pagina leggen we uit wat de verschillen zijn en wat de beste oordopjes voor festivals, vliegen, zwemmen en slapen zijn. Voor alle oordoppen geldt voor 15:00 uur besteld = morgen in huis! 

Voor festivals en concerten

Festival oordopjes zijn speciale oordoppen met een uniek muziek filtersysteem. Het muziek filtersysteem zorgt dat het geluid wordt teruggebracht naar een niveau dat veilig is voor uw oren zonder dat de muziekbeleving of kwaliteit achteruit gaat.

De beste oordopjes voor festivals of concerten zijn de Alpine PartyPlug doppen.

Voor het vliegen

Oordopjes voor het vliegen werken als een soort ventiel. Er zit een speciaal druk regulerend mechanisme in dat zorgt voor een constant drukevenwicht tussen de lucht in het vliegtuig en het binnenoor. Hierdoor heeft u minder last van drukverschillen. Vooral tijdens het opstijgen en landen scheelt dit aanzienlijk in de pijn en last die u ervaart.

De beste oordopjes voor vliegen zijn de Alpine FlyFit doppen. 

Productaanbod beste oordopjes


Sorteer op:

Voor het zwemmen

Zwemoordoppen zorgen dat er geen water in uw gevoelige gehoorgang komt. Het voorkomt water in het oor waardoor het oor gaat ontsteken of pijn gaat doen. Er zijn speciale varianten voor volwassen en kinderen.

De beste oordopjes voor het zwemmen voor volwassen zijn de Aquafit doppen. Voor kinderen zijn de Alpine Pluggies kids het beste.

Oordopjes voor het slapen

Last but not least hebben we oordopjes voor het slapen. Deze zijn ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust! Ze filteren harde omgevings- en snurkgeluiden, maar zorgen dat u wel de wekker of telefoon hoort.

De beste oordopjes voor het slapen zijn de Alpine Sleepsoft doppen.