Festival oordopjes

Festival oordopjes zijn onmisbaar als u regelmatig naar een festival of concert gaat. De muziek staat vaak zo hard dat u gemakkelijk gehoorbeschadiging op kunt lopen zonder dat u het in de gaten heeft. Zeker als u dicht bij het podium of de speakers staat. Oordopjes van het merk Alpine zijn gemaakt met een uniek muziekfiltersysteem. De muziek wordt teruggebracht naar een veilig niveau zonder dat de muziekbeleving of de kwaliteit vermindert. Het zou zonde zijn als de hele muziekbeleving minder wordt of de kwaliteit klinkt alsof u via een oude radio luistert. Dat is niet de bedoeling!

Concert oordopjes met uniek muziekfiltersysteem

Met de festival oordopjes van Alpine kunt u iedereen goed verstaan en voorkomt u dat u een vervelende piep in uw oren heeft die nog dagen aanhoudt. Oordopjes voor concerten zijn van zacht materiaal en kunnen elke vorm van het oor aannemen. Daardoor kunt u ze urenlang met gemak dragen zonder dat u last van uw oren krijgt. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw vrienden zien dat u festival oordopjes in heeft. De dopjes zijn zo goed als onzichtbaar.

Gaan uw kinderen ook mee naar het festival of concert? Denk dan ook aan speciale gehoorbescherming voor kinderen.

Heeft u nog andere oordopjes nodig? Bestel uw oordopjes voor het zwemmen of het slapen direct mee!

Productaanbod festival oordopjes


Sorteer op:

Vandaag besteld = morgen in huis

HearPlanet is een groothandel in gehoorbescherming. Wij hebben alle gehoorbeschermingsartikelen op voorraad. Als u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, verzenden wij dezelfde dag uw bestelling nog. U heeft uw bestelling dan de volgende werkdag al in huis. Sneller kan niet! U kunt de concert oordopjes ook ophalen bij één van de 100 aangesloten audiciens.

U bestelt de festival oordopjes voor 12,95 per paar. U kunt in onze webshop veilig en betrouwbaar via iDeal betalen. Zodra wij uw betaling binnen hebben, nemen wij uw bestelling direct in behandeling. Veel plezier op het festival of bij het concert!