Gehoorbescherming schietsport

Schieten gaat gepaard met harde knallen. Daarom is het van groot belang om goede gehoorbescherming te gebruiken bij schietsport. Bij HearPlanet vindt u een breed aanbod aan gehoorbescherming voor de schietsport. U heeft bij ons al goede en veilige oordoppen vanaf €0,48! Dit type oordopje is zowel los als in grote verpakking leverbaar. U kunt bij ons ook terecht voor schietsport gehoorbescherming van het bekende merk Alpine

Veilige gehoorbescherming schietsport

Het gehoor is gevoelig moet daarom goed beschermd worden tegen harde geluiden. Onze oordopjes voelen zacht aan en vormen zich naar de vorm van uw oor. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel. U merkt bijna niet dat u oordopjes in heeft. De oordopjes zijn meerdere keren te gebruiken.

Bekijk hieronder ons aanbod schietsport gehoorbescherming

Productaanbod gehoorbescherming schietsport

Gehoorbescherming schietsport bestellen

Uw schietsport gehoorbescherming bestelt u bij HearPlanet eenvoudig en snel in de webshop. Als uw bestelling vóór 15.00 uur is voltooid verzenden wij het pakketje nog dezelfde dag! Bij besteding vanaf €50 betaalt u bij HearPlanet geen verzendkosten. Heeft u vragen over onze gehoorbescherming voor schietsport? U kunt ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag!