Vind goede zwem oordopjes voor kinderen bij Hearplanet

Bent u op zoek naar oordopjes die uw kind tijdens het zwemmen kan gebruiken? Dan bent u bij Hearplanet aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u alle artikelen voor gehoorbescherming. Uiteraard hebben wij ook zwem oordopjes in ons assortiment. Kinderen hebben vaak extra gevoelige oren waardoor bescherming van het gehoor zeer belangrijk is. Water in de oren kan irritatie van de gehoorgang of oorpijn veroorzaken. Heeft uw kind buisjes? Dan is bescherming tegen water een must!

Wat zijn goede oordopjes voor tijdens het zwemmen voor kinderen?

Er bestaan vele soorten oordopjes. Maar welke zijn dan geschikt voor uw kind tijdens het zwemmen? Wij bevelen de Aquafit oordopjes van EAR en de Pluggies voor Kids van Alpine aan. Dit zijn goede oordoppen. Ze zijn lamelvormig en voorkomen daardoor het binnendringen van water in de oren. Beide merken hebben een speciale kindermaat waardoor de dopjes moeiteloos in het oor van uw kind passen. De oordopjes van Alpine hebben een speciaal filter waardoor hinderlijk geluid naar de achtergrond verdwijnt maar uw kind wel goed kan horen. Dat is wel zo prettig en veilig. Tijdens zwemles zal uw kind de instructies van de badmeester/-juffrouw goed meekrijgen.

Productaanbod oordopjes zwemmen kind


Sorteer op:

Supersnelle levering van de zwem oordopjes voor uw kind

Wist u dat wij supersnel kunnen leveren? Bestelt u de oordopjes voor 15.00 u. dan sturen we ze dezelfde dag nog op. U kunt ze dus de volgende werkdag thuis verwachten. Wel zo fijn want met de oordopjes kan uw kind lekker zwemmen. De oordopjes zijn overigens geschikt voor alle activiteiten waarbij water in de oren kan komen. Ze worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt bij het douchen. Wij wensen u en uw kind veel plezier van de oordopjes!