Senioren GSM's

Voor ouderen is een gewone GSM vaak niet de beste keuze. Veel gewone GSM's beschikken over onvoldoende ondersteunende functies wanneer uw gehoor of zicht slechter worden. De letters zijn vaak klein, net als de knoppen, en vaak zijn ze ook best complex. 

In onze webshop vindt u diverse GSM's die speciaal bedoeld zijn voor senioren. Deze GSM's beschikken over een duidelijk leesbaar scherm, grote knoppen en een duidelijke menustructuur. Ook beschikken de meeste telefoons over speciale functies voor als u niet meer zo goed hoort. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld extra luide volumes, lichtsignalen bij binnenkomende oproepen en/of gebruik in combinatie met uw hoortoestel.

Productaanbod senioren gsm


Sorteer op:

Meer telefoons voor senioren

Naast GSM's bieden we ook snoergebonden telefoons (voor thuis), DECT-telefoons en smartphones. Kenmerkend zijn de ondersteunende functies zoals: alarmfunctie, lichtsignalen, luide belvolumes, lichtsignalen, grote toetsen en grote letters en eenvoud in gebruik. Vrijwel alle seniorentelefoons zijn ook te gebruiken in combinatie met uw hoortoestel.