Elektrisch reinigen en drogen

Perfect Clean van PerfectRite is een hulpmiddel voor het elektrisch reinigen en drogen van uw hoortoestel. Door uw hoortoestel dagelijks elektrisch te reinigen en drogen, en 1 à 2 keer per week met de volledige cyclus te reinigen, verlengt u de levensduur en verhoogt u het geruikscomfort van uw toestel.

De Perfect Clean reinigt, droogt en desinfecteert uw hoortoestel. Eerst wordt er een speciale reinigingsvloeistof door uw toestel gecirculeerd dat het oorsmeer effectief oplost. Vervolgens wordt er een wame lucht verspreid waardoor het toestel intensief gedroogd wordt. Als laatste wordt het toestel gedesinfecteerd met UV-C licht. De volledige cyclus duur 1,5 uur en verzekert u dat uw kostbare hoortoestel optimaal gereinigd en gedroogd wordt.

Profiteer en bestel uw elektronische  reiniging/droogsets via onze webshop!

  • Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Niet goed, geld terug-garantie!
  • Gratis verzending boven de € 30,-

Hieronder vindt u de Perfect Clean, navullingen hiervoor en diverse adapters; alles wat u nodig heeft voor het elektrisch reinigen en drogen van uw hoortoestel. Mocht u meer informatie over deze reinigingsproducten hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Producten binnen elektrisch reinigen en drogen