Fiksi helpt bij installatie van je aankoop

Wij krijgen vanuit onze klanten regelmatig de vraag of er geholpen kan worden met het aansluiten en installeren van een gekocht artikel. Hoewel onze klantenservice je kan helpen met de meest gangbare instellingen, merken wij dat er ook vaak behoefte is om de volledige aansluiting of installatie uit handen te geven aan een expert. HearPlanet is daarom op zoek gegaan naar een partner die jou hierbij kan helpen. 

Vanaf nu kun je als Nederlandse klant van HearPlanet een afspraak maken met Fiksi. Dit is een organisatie die met meer dan 300 gescreende experts installatie aan huis verzorgt. Wanneer je ervoor kiest om een expert van Fiksi in te schakelen weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Er wordt een vast bedrag gerekend voor de installatie en je kunt zelf bepalen welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Let op! Op dit moment kunnen er alleen afspraken binnen Nederland ingepland worden.

Ontvang korting als HearPlanet klant

Als klant van HearPlanet ontvang je €5,00 korting op de installatie bij Fiksi van bijvoorbeeld je nieuwe senioren smartphone, kinbeugel of neklus, soundbar of wekker.

Boek nu een Fiksi expert

Welke werkzaamheden Fiksi kan uitvoeren

  • Smartphone of mobiele telefoon voor slechthorenden gebruiksklaar maken
  • Vaste telefoon voor slechthorenden gebruiksklaar maken
  • Wekker voor slechthorenden instellen
  • TV-speaker voor slechthorenden aansluiten
  • Kinbeugel/neklus/TV-oplossing aansluiten

Fiksi kan o.a. de volgende artikelen voor je installeren


Sorteer op:

Schrijf jezelf in voor de HearPlanet nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen, de nieuwste producten en andere nieuwtjes die met het gehoor te maken hebben? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van HearPlanet.

Wees niet bang dat je mailbox wordt overspoeld met nieuwsbrieven van HearPlanet. Wij sturen ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief naar onze abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven doe je eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Heb je suggesties, tips of ideeën? Dan kun je deze aan ons doorgeven via het formulier op onze website.