Muziek oordopjes reinigen, desinfecteren en drogen

Het kan allemaal met de Dry-Cap UV

Oordopjes om onderweg muziek te luisteren zijn bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Wat veel mensen niet weten is dat de zogeheten hearables een langere levensduur hebben wanneer je ze regelmatig schoonmaakt en droogt.

De oordopjes komen tijdens het gebruik in aanraking met vocht (zweet), vuil en oorsmeer. Wanneer je speakers en microfoon verzadigd raken, zal de geluidskwaliteit verminderen en heb je minder lang plezier van je aankoop.

Met de Dry-Cap UV kun je de oordoppen reinigen, desinfecteren en drogen. Dit doe je simpel om het apparaat over je oordoppen te plaatsen en aan te zetten. Maak je gebruik van oplaadbare oordoppen, dan kun je dit op hetzelfde moment doen door de Dry-Cap over het laadstation te plaatsen.

Hoe werkt de Dry-Cap UV droogbox?

Dit handige apparaat heeft verschillende functies. Je oordoppen worden in de Dry & Clean modus in 30 minuten hygiënisch gereinigd en gedroogd door een efficiënte ventilator en UV-C lamp. Heb je haast? Maak dan gebruik van de Clean modus, deze zorgt ervoor dat alle bacteriën worden gedood in 60 seconden.

Naast het feit dat je langer plezier hebt van je oordoppen, zorgt het reinigen en drogen er ook voor dat je minder kans loopt op infecties aan je gehoorgang.

Bestellen bij HearPlanet

Alle producten op deze pagina leveren wij uit voorraad. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling bij HearPlanet plaatst, zullen wij deze dezelfde dag verzenden. Voor bestellingen vanaf 30 euro brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Schrijf jezelf in voor de HearPlanet nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen, de nieuwste producten en andere nieuwtjes die met het gehoor te maken hebben? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van HearPlanet.

Wees niet bang dat je mailbox wordt overspoeld met nieuwsbrieven van HearPlanet. Wij sturen ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief naar onze abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven doe je eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Heb je suggesties, tips of ideeën? Dan kun je deze aan ons doorgeven via het formulier op onze website.