Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS zender
Maxcom KXT 481 SOS hanger
Maxcom KXT 481 met grote fototoetsen en SOS zender
Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS zender
Maxcom KXT 481 SOS hanger
Maxcom KXT 481 met grote fototoetsen en SOS zender

Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS zender Tweede Kans

  • De telefoon beschikt over een SOS zender en hanger waarmee tot vijf noodnummers kunnen worden gewaarschuwd in geval van nood.
  • Het heldere LCD-scherm met instelbaar contrast zorgt voor optimale leesbaarheid, zelfs bij verminderd zicht.
  • Beperkte opslag voor 20 inkomende oproepen.

De Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS zender is speciaal ontworpen om maximale veiligheid en gebruiksgemak te bieden aan senioren en mensen met een verminderde mobiliteit. Deze telefoon combineert moderne technologie met eenvoudige bediening, waardoor je altijd verbonden blijft en in geval van nood snel hulp kunt inschakelen.

Belangrijkste Kenmerken

  • SOS Zender en Hanger: De telefoon wordt geleverd met een SOS zender en een hanger die je om de hals kunt dragen. Met één druk op de knop kunnen tot vijf noodnummers worden gewaarschuwd. Dit biedt een geruststellend gevoel van veiligheid voor zowel de gebruiker als hun familie.
  • Geluidsversterking: De hoornversterking tot +25 dB zorgt ervoor dat gesprekken altijd duidelijk en verstaanbaar zijn, zelfs voor mensen met gehoorverlies.
  • Fototoetsen: Twee fotogeheugentoetsen maken het eenvoudig om snel te bellen naar je favoriete contacten door simpelweg op hun foto te drukken.
  • Helder LCD-Scherm: Het grote LCD-scherm met instelbaar contrast zorgt voor optimale leesbaarheid, zelfs bij verminderd zicht. Dit maakt het eenvoudig om nummers te kiezen en te zien wie er belt.
  • Handsfree Functie: Zowel de SOS hanger als de telefoon zelf hebben een handsfree modus, wat betekent dat je zonder de hoorn op te nemen kunt bellen en gebeld worden. Dit biedt extra gemak en veiligheid.
  • Oproepopslag: De telefoon heeft een opslagcapaciteit voor 20 inkomende oproepen, zodat je altijd kunt zien wie je heeft gebeld.

Gebruik en Installatie

Het installeren van de Maxcom KXT 481 is eenvoudig en snel. Sluit de telefoon aan op een stopcontact en een telefoon- of internetrouter. De SOS zender en hanger kunnen eenvoudig worden ingesteld volgens de Nederlandstalige handleiding. Bij het indrukken van de SOS-knop wordt er een oproep tot stand gebracht via de handsfree modus, en als er niet wordt opgenomen, schakelt de telefoon automatisch door naar het volgende noodnummer.

Waarom Kiezen voor de Maxcom KXT 481 Huistelefoon met SOS Zender?

De Maxcom KXT 481 biedt een combinatie van veiligheid, gebruiksgemak en betrouwbare communicatie, speciaal ontworpen voor senioren. De SOS-functie en handsfree modus zorgen ervoor dat je in geval van nood snel en eenvoudig hulp kunt inroepen. De grote toetsen, fotogeheugentoetsen en het heldere LCD-scherm maken het bellen en gebeld worden eenvoudig en overzichtelijk.

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

❗Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden? Binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Maxcom
Type:Vaste telefoon
Hoornversterking:Tot +25 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Handsfree bellen
Functie:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Kleur:Wit

Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS zender Tweede Kans

Met SOS toets en nekhanger Twee fototoetsen Grote toetsen en display
57,90
49,90
Bespaar nu 8,00