Audinell Odinell Oorspray (50 ml)
Audinell Odinell Oorspray (50 ml)

Audinell Odinell Oorspray (50ml)

Ontdek de verlichting en het comfort dat Odinell Oorspray van Audinell biedt. Deze isotone wasoplossing, verrijkt met natuurlijk kamille-extract, is speciaal ontwikkeld om irritatie te kalmeren en oorsmeer veilig en effectief te verwijderen. Ideaal voor mensen die regelmatig hoortoestellen dragen of vaak in stoffige en pollenrijke omgevingen verblijven.

Voordelen van Odinell Oorspray:

  • Zachte reiniging: Bevat oppervlakteactieve stoffen die de gehoorgang effectief reinigen zonder onaangename koude sensaties te veroorzaken, dankzij de afwezigheid van drijfgas.
  • Kalmerend kamille-extract: Helpt huidirritaties in de gehoorgang en oorschelp verzachten, ideaal voor dagelijks dragen van hoortoestellen.
  • Voorkomt oorsmeeropbouw: Regelmatig gebruik (een of twee keer per week) helpt opeenhoping van oorsmeer te voorkomen en bevordert een goede werking van hoortoestellen.
  • Veilig voor gebruik: Het speciale mondstuk voorkomt risico's voor het trommelvlies en maakt de spray veilig voor dagelijks gebruik.
  • Geschikt voor vele gebruikers: Aanbevolen voor hoortoesteldragers, mensen met een verhoogde oorsmeervorming, en diegenen in stoffige of pollenrijke omgevingen.

Gebruiksaanwijzing: Voor optimale resultaten, gebruik de spray een of twee keer per week om de gehoorgang schoon en vrij van oorsmeer te houden. Richt het mondstuk zorgvuldig en spray licht in de gehoorgang voor een veilige en effectieve reiniging.

Specificaties

Merk:Audispray
Inhoud:50 ml.
Type:Spray
Toepassing:Oor

Audinell Odinell Oorspray (50ml)

Vermindert irritatie Helpt oorsmeerresten te verwijderen
8,99