Gehoorbescherming motor

Rijdt u regelmatig motor, dan is het belangrijk dat u gehoorbeschermende maatregelen neemt. Eenmaal opgelopen gehoorschade is in de meeste gevallen blijvend! In onze webshop vindt u oordopjes in klein en groot verpakking. De oordopjes van HearPlanet helpen u uw oren te beschermen tegen te harde geluiden, bijvoorbeeld tijdens een rit op de motor. Wij bieden u oordoppen van o.a. de merken EAR en Earplugs. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Alpine, hét merk op het gebied van gehoorbescherming, ook voor gehoorbescherming op de motor.

Alpine oordoppen motor

HearPlanet is officieel dealer van Alpine oordoppen. Alpine is een begrip als het om gehoorbescherming gaat en levert al jaren hoogwaardige earplugs en oordopjes voor verschillende toepassingen, waaronder Alpine oordoppen speciaal ontwikkeld voor op de motor. Draag deze motor oordoppen van Alpine en de vervelende ruis na een lange rit behoort tot de verleden tijd! Windgeruis onder de helm kan uiteindelijk leiden tot blijvende beschadiging van uw gehoor, Alpine produceert oordoppen met een uniek filtersysteem waardoor afhankelijk van de situatie de meest geschikte demping wordt bepaald.

Oordopjes motor bestellen?

Hieronder vind u een greep uit ons assortiment oordopjes motor. Wij hebben daarnaast ook oordopjes voor het zwemmen, oordopjes voor het slapen en speciale gehoorbescherming voor kinderen.

Productaanbod gehoorbescherming motor