Geluiddempende oordoppen tegen gehoorschade

Om gehoorschade te voorkomen is het belangrijk uw gehoor te beschermen. Gehoorschade is in de meeste gevallen onomkeerbaar dus voorkomen is een betere optie! Oordoppen kunnen harde geluiden dempen. Afhankelijk van het soort oordoppen hoort u nog wel andere geluiden of kunt u verstaan wat er tegen u gezegd wordt. In onze webwinkel treft u alle soorten en maten geluiddempende oordoppen aan. We verkopen uitsluitend oordoppen van gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld Alpine, E.A.R. en Ears2U.  Kijk maar eens bij het assortiment. Daar zit de beste oordop voor u gegarandeerd tussen!

Voor elke situatie specifieke geluiddempende oordoppen

Wist u dat er voor diverse situaties specifieke oordoppen bestaan. Zo wordt het geluid op de juiste manier gedempt en uw gehoor optimaal beschermd! Naast oordoppen die geluid dempen zijn er ook beschermende oordopjes tegen water. Het water van douche en zwembad wordt buiten de gehoorgang gehouden. Heeft u in het vliegtuig vaak last van de grote drukverschillen? Ook daar zijn speciale oordopjes voor ontwikkeld. Deze zorgen ervoor dat de druk op uw oren wordt gereguleerd, dat scheelt veel oorpijn! Wanneer u moeilijk in slaap komt neem dan de speciale slaap oordoppen. Deze dempen de omgevingsgeluiden maar u hoort de bel en de wekker nog wel. Ideaal!

Productaanbod geluiddempende oordoppen


Sorteer op:

Supersnelle levering van uw geluiddempende oordoppen

Natuurlijk wilt u de geluiddempende oordoppen zo snel mogelijk in huis hebben. Daar werken wij graag aan mee! Alle bestellingen die voor 15 uur zijn geplaatst worden gegarandeerd dezelfde werkdag nog verzonden. Voor u het weet heeft u ze in huis. Wacht niet langer en bescherm u gehoor!