Goede oordopjes om in alle situaties uw gehoor te beschermen

Bent u op zoek naar goede oordoppen om uw gehoor te beschermen? Dan bent u bij Hearplanet aan het juiste adres. Wij vinden de bescherming van uw oren zeer belangrijk, en bieden voor diverse situaties oordopjes aan. Heeft u bescherming nodig tegen harde geluiden, tegen water, in het vliegtuig of wilt u oordopjes die geschikt zijn om mee te slapen? U vindt het allemaal in onze webwinkel!

Diverse merken goede oordopjes

Er zijn diverse merken die goede oordopjes aanbieden. In onze webwinkel hebben we alle goede oordoppen samengevoegd. We noemen er een aantal:

  • Alpine oordoppen: voor elke situatie een speciale oordop met goede filters
  • EARS2U: zeer prettige universele oordoppen
  • EAR: zachte oordopjes, makkelijk in te brengen
  • Aquafit: speciale oordopjes tegen water

Vindt u het lastig te bepalen welke oordopjes nu het beste zijn voor u? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Productaanbod goede oordopjes


Sorteer op:

Uw goede oordopjes snel in huis

Heeft u de oordopjes eenmaal besteld dan wilt u er natuurlijk ook graag snel gebruik van maken. Dat kan! Wij leveren uw oordopjes binnen 1 à 2 werkdagen. Plaatst u uw bestelling voor 15.00 u. dan versturen we het nog dezelfde dag! Wilt u de oordopjes liever ergens in de buurt afhalen? Dat kan bij één van de 100 audiciens die bij ons zijn aangesloten