Goede oordoppen

Bent u op zoek naar goede oordoppen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar oordoppen of –kappen om harde geluiden te dempen, dopjes om tijdens het slapen te dragen of bijvoorbeeld beschermende zwemoordoppen, u vindt het bij Hearplanet! We bieden oordoppen van verschillende goede merken aan, hoge kwaliteit is altijd gegarandeerd.  Shop naar uw oordoppen in onze webshop, dan weet u zeker dat u de beste gehoorbescherming in huis haalt!

Goede oordoppen voor alle situaties

Er zijn diverse situaties waarvoor u oordoppen kunt gebruiken. En per situatie worden andere eisen aan de oordoppen gesteld. Een aantal situaties waarvoor u oordoppen kunt gebruiken:

  • Langdurige blootstelling aan lawaai
  • Slapen / het buitensluiten van hinderlijk geluid
  • In het vliegtuig
  • Tijdens het zwemmen

Wilt u uw gehoor beschermen tegen lawaai dan zullen de oordoppen het geluid optimaal moeten dempen. Terwijl u oordopjes tijdens het zwemmen juist gebruikt om het water buiten uw oren te houden. Daarom hebben wij voor alle situaties verschillende oordopjes. Zo weet u zeker dat uw oordoppen effect en veilig zijn!

Productaanbod goede oordoppen


Sorteer op:

Uw goede oordoppen razendsnel thuisbezorgd

Wij weten dat u zo snel mogelijk gebruik wilt maken van uw nieuwe oordoppen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat u ze zo snel mogelijk in huis heeft. Bestelt u ze voor 15.00 u. dan zorgen wij ervoor dat ze nog dezelfde dag op de post gaan. Binnen 1 à 2 werkdagen worden ze bij u bezorgd.