Oordopjes kopen?

Oordopjes gebruikt u om uw oren te beschermen tegen harde geluiden. Maar ook in het zwembad om te voorkomen dat er water in uw gehoorgang komt gebruikt u oordopjes. In de webshop van HearPlanet kunt u meerdere merken oordopjes kopen en speciale in ear oordopjes voor verschillende situaties. Zo bieden wij speciale earplugs voor tijdens het zwemmen, in ear oordopjes voor bescherming tegen luide muziek, oordopjes voor tijdens het klussen of earplugs die u speciaal tijdens het motorrijden kunt gebruiken om uw gehoor te beschermen. Onze oordopjes zijn in de meeste gevallen universeel, eenvoudig in gebruik en vrijwel onzichtbaar.

Officieel dealer van Alpine oordopjes

HearPlanet is officieel dealer van Alpine oordoppen. Alpine is een begrip als het om gehoorbescherming gaat en levert al jaren hoogwaardige earplugs en oordopjes voor verschillende toepassingen. Alpine produceert oordoppen met een uniek filtersysteem waardoor afhankelijk van de situatie de meest geschikte demping wordt bepaald.

In ear oordopjes op maat

De gehoorbescherming van Alpine past in ieder oor en deze in ear oordopjes zijn bovendien eenvoudig op maat te maken. Oordopjes op maat zorgen voor een nog betere bescherming van uw gehoor tegen harde geluiden of het binnendringen van water. Vind hieronder de oordoppen die het beste bij u passen en bestel ze snel en voordelig.

Productaanbod oordopjes


Sorteer op:

Oorspeentjes en accessoires voor uw oordopjes

Behalve oordopjes voorziet HearPlanet u ook van oorspeentjes en diverse praktische accessoires om uw oordopjes te beschermen en bewaren. Bestelt en betaalt u via iDeal op werkdagen voor 15.00 uur, dan zal het pakket dezelfde dag nog aan u worden toegezonden.