Voorkom gehoorschade met oordopjes voor gehoorbescherming

Gehoorschade is een serieus probleem. En eenmaal opgelopen is het meestal blijvend. Gelukkig zijn er oordopjes om uw gehoor te beschermen. Bij Hearplanet vindt u een ruim assortiment oordopjes. U kunt kiezen voor basis oordoppen. Maar voor optimale gehoorbescherming kiest u oordopjes passend bij de situatie. Bijvoorbeeld wanneer u veel concerten bezoekt zijn de speciale party oordopjes het meest geschikt. Kijk maar eens in onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Oordopjes voor elke situatie voor perfecte gehoorbescherming

Wist u dat uw gehoor het beste beschermd wordt met specifieke oordopjes voor de situatie? U vindt bij ons onder andere oordopjes voor:

  • Zwemmen: deze dopjes houden het water buiten de oren, zelfs geschikt bij buisjes.
  • Vliegen: de oordopjes zorgen ervoor dat de druk op uw oren goed wordt gereguleerd.
  • Motorrijden: het suizen van de wind in uw oren wordt geminimaliseerd.
  • Festivals: het geluid komt minder hard binnen terwijl u wel geniet van de muziek.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. In onze webshop vindt u ze allemaal. We bieden verschillende merken oordopjes voor gehoorbescherming aan. Onder andere Alpine, Ears2U en E.A.R.

Productaanbod oordopjes gehoorbescherming

Levering van uw oordopjes voor gehoorbescherming

Begin zo snel mogelijk met het beschermen van uw gehoor! Wij werken hier aan mee door de oordopjes supersnel te leveren. Voor 15 uur besteld = dezelfde dag nog op de post. Wilt u ze liever afhalen? Dat kan bij 1 van de honderd aangesloten audiciens. Kijk op de website voor een afhaalpunt bij u in de buurt.