Oordopjes kopen

Oordopjes kopen doet u om uw gehoor te beschermen. U wilt natuurlijk geen gehoorbeschadiging! Als u oordopjes gaat kopen, kunt u kiezen uit vele soorten en maten. U heeft ze voor het zwemmen, vliegen en slapen. Oordopjes voor het zwemmen zorgen ervoor dat u of uw kind geen water in gehoorgang kan krijgen. Als dit wel gebeurt, kan het oor gaan ontsteken. Oordopjes voor het vliegen werken druk regulerend en zorgen voor een geleidelijk drukevenwicht tussen de buitenlucht en het binnenoor. Oordopjes voor het slapen hebben een dempende werking waardoor u storende geluiden niet hoort, maar de deurbel of de wekker wel. Daarnaast is er gehoorbescherming tegen harde muziek, werkgeluiden, motorrijden en speciaal voor kinderen.

Alpine – Hoogwaardig met uniek filtersysteem

Als u oordopjes gaat kopen, kunt u het beste kiezen voor Alpine. Alpine is al jaren een begrip als het om gehoorbescherming gaat. Zo weet u zeker dat u hoogwaardige gehoorbescherming gebruikt met een uniek filtersysteem. Alpine staat erom bekend dat de geluiden waartegen u beschermd wilt zijn, weg gefilterd worden en de geluiden die belangrijk zijn niet. Als motorrijder wilt u natuurlijk wel het verkeer horen, maar niet het uw eigen motor.

Productaanbod oordopjes kopen


Sorteer op:

Online bestellen of bij uw audicien bezorgen

In onze webshop kunt u op twee manieren oordopjes kopen. U kunt ze online bestellen en binnen 1 á 2 werkdagen heeft u de bestelling in huis. U kunt ze ook bestellen en laten bezorgen bij één van de 100 aangesloten audiciens. Vooral als u producten bestelt waar u extra service, onderhoud of uitleg bij nodig heeft, is dit aan te raden.

Onze webshop is voorzien van het Webshop keurmerk, dat betekent dat u veilig en betrouwbaar kan bestellen en online kan betalen via iDeal. U kunt ook met MasterCard of Visa betalen. Ook geven niet goed, geld terug garantie. Daarom koopt u oordopjes bij HearPlanet!