Bescherm uw gehoor tegen lawaai met oordopjes tegen geluid

Uw gehoor is kostbaar. Daarom zeer belangrijk om het te beschermen. Harde geluiden kunnen zeer schadelijk zijn voor uw gehoor. Neem daarvoor oordopjes die het geluid dempen. Voor elke toepassing bestaan er specifieke oordopjes. In onze webwinkel treft u een ruim assortiment oordopjes aan. Voor elke toepassing het beste oordopje!

Toepassingen van oordopjes tegen geluid

Er bestaan veel verschillende soorten geluiden waartegen u uw gehoor zou kunnen beschermen. Werkt u in de bouw en is er veel lawaai van machines dan is het belangrijk dat uw oordopje zoveel mogelijk lawaai buiten houdt. Gaat u  naar een concert met harde muziek dan wilt u graag dat het volume gefilterd wordt terwijl u nog wel geniet van de muziek. Alpine heeft een uniek filtersysteem ontwikkeld met voor elke situatie een ander filter.  Bij bescherming tegen geluiden heeft u keuze uit:

  • Oordopjes tegen harde muziek
  • Oordopjes tegen harde werkgeluiden
  • Oordopjes voor slapen
  • Oordopjes voor motorrijders
  • Oordopjes voor kinderen

Productaanbod oordopjes tegen geluid


Sorteer op:

Levering van uw oordopjes tegen geluid

Bestelt u de oordopjes tegen geluid voor 15.00 u.? Dan versturen we ze nog dezelfde werkdag. Voor u het weet heeft u ze in huis. Wist u dat wij alle oordopjes van Alpine gratis verzenden? Wilt u uw bestelling liever afhalen? Geen probleem, dat kan bij een van de 100 afhaalpunten in Nederland. Zoek uw afhaalpunt op onze website. We wensen u alvast veel gebruiksgemak van uw nieuwe oordopjes tegen geluid!