Oordopjes uitgaan

Uitgaan is erg leuk. Maar het harde geluid uit de boxen is niet goed voor je oren. Langdurige blootstelling aan de harde geluiden kan lijden tot gehoorbeschadiging. Om dit probleem op te lossen vind je bij HearPlanet oordopjes voor het uitgaan. Wij leveren verschillenden soorten oordopjes om je gehoor te beschermen bij het uitgaan. Voorkom gehoorbeschadiging en een irritante piep in je oren!

Aanbod oordopjes voor het uitgaan

In ons assortiment vind je een groot aantal verschillende oordopjes voor het uitgaan. Al vanaf €0,48 heb je een setje oordopjes voor het uitgaan. Dit type oordopjes is zowel los te bestellen als in grote hoeveelheden. Daarnaast leveren wij ook de PartyPlug van Alpine. Deze oordopjes hebben een uniek filter, waardoor de harde geluiden worden gedempt. De muziekbeleving en kwaliteit blijft echter gewoon intact. Door het thermoplastisch materiaal vormen de oordopjes voor het uitgaan zich ideaal naar de vorm van je oor. Hierdoor voelen ze erg comfortabel aan en kun je ze makkelijk lange tijd inhouden. Door het compacte formaat zal niemand zien dat je oordopjes in hebt. De PartyPlug is eenvoudig schoon te maken en kun je zo vaak gebruiken als je maar wil.

Productaanbod oordopjes uitgaan

Oordopjes uitgaan bestellen

Oordopjes voor het uitgaan bestel je bij HearPlanet eenvoudig en snel via de webshop. Bij bestelling voor 15.00 uur, verzenden wij je oordopjes voor het uitgaan nog dezelfde dag. Bij besteding vanaf €50 betaal je geen verzendkosten. Heb je nog vragen over onze oordopjes? Dan kun je ons altijd even bellen of mailen. Wij helpen je graag!