Party oordoppen

Hoe leuk uitgaan of een festival of concert bezoeken ook is, voor uw oren is het niet altijd een pretje. Vaak staat de muziek erg hard, waardoor u kans heeft op gehoorbeschadiging of een vervelend piep in uw oren. Dit probleem is verleden tijd. Bij HearPlanet kunt u terecht voor party oordoppen. Door de dempende werking van onze party oordoppen komt het geluid op een veilig niveau uw oren binnen. Natuurlijk kunt u nog wel optimaal genieten van de muziek en de sfeer om u heen.

Ruim aanbod party oordoppen

In ons assortiment vindt u een groot aantal party oordoppen. Bij HearPlanet kunt u al party oordoppen kopen vanaf slechts €0,48. Dit type party oordoppen zijn zowel per set als in grote hoeveelheden te bestellen. U kunt ook kiezen voor de PartyPlug van Alpine. Deze party oordoppen zijn gemakt van zacht thermoplastisch materiaal. Hierdoor passen ze zich perfect aan aan de vorm van uw oor en zitten ze erg comfortabel. U kunt ze lange tijd achter elkaar dragen en niemand zal zien dat u party oordoppen draagt. U kunt onze oordoppen meerdere keren gebruiken. De PartyPlugs gaan zelfs enorm lang mee en zijn eenvoudig schoon te maken.

Bekijk hieronder ons aanbod party oordoppen

 

 

Productaanbod party oordoppen

Party oordoppen bestellen

Bij HearPlanet kunt u eenvoudig en snel uw party oordoppen bestellen. Wanneer u de bestelling voor 15.00 heeft afgerond, kunnen wij deze nog dezelfde dag versturen. Is het totale bestelbedrag hoger dan €50,00, dan betaalt u geen verzendkosten. Voor vragen over onze party oordoppen kunt u altijd even met ons mailen of bellen. Wij staan voor u klaar!