Alecto BV-71 Kinder Oorkap Zwart
Alecto BV-71 Kinder Oorkap Zwart
Alecto BV-71 Kinder Oorkap Zwart
Alecto BV-71 Kinder Oorkap Zwart
Alecto BV-71 Kinder Oorkap Zwart
Alecto BV-71 Kinder Oorkap Zwart

Alecto BV-71 Kinder Oorkap Zwart

Jonge kinderen worden dagelijks veel blootgesteld aan harde geluiden. Spelen met andere kinderen op het schoolplein, een rumoerig klaslokaal, toeterende auto’s in het verkeer, speelgoed met geluid… Wist je dat lawaai op het schoolplein kan zorgen voor geluiden van 85 dB en hoger? En geluiden vanaf 80 dB kunnen al schadelijk zijn voor ons gehoor.

Omdat het gehoor bij jonge kinderen nog heel kwetsbaar is, kan een kinderoor nog minder geluid verdragen dan een volwassen oor.

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 8 kinderen permanente gehoorschade oploopt, wat op lange termijn kan leiden tot concentratieproblemen, slaapproblemen, stress en achterstand in de taalontwikkeling. Als ouder wil je dan ook alles op alles zetten om gehoorschade te voorkomen.

De Alecto Kids oorkappen zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 18 maanden. De oorkappen worden gebruikt in lawaaierige omgevingen zoals op feesten, optochten, vuurwerkshows, concerten en auto- en motorraces. De Alecto gehoorbeschermer dempt schadelijke en luide geluiden tot wel 29 dB, maar sluit het kind niet af van het omgevingsgeluid.

De oorkappen van Alecto zijn beschikbaar in verschillende hippe kleuren en doordat de oorkappen inklapbaar zijn, zijn ze makkelijk in de tas mee te nemen.

De hoofdband is in grootte verstelbaar en heeft een zachte voering, waardoor het draagcomfort optimaal is. Omdat de hoofdband verstelbaar is, kan een kind bovendien jarenlang gebruik maken van de Alecto oorkappen. Wel zo fijn!

Helpt bij concentratieproblemen

Harde geluiden, bijvoorbeeld geluiden van buiten of omgevingsgeluid in een klaslokaal, kunnen jonge kinderen overbelasten. Vindt jouw kind het lastig om zich te concentreren in een lawaaierige omgeving? De Alecto oorbeschermers helpen jouw kind ook om gefocust te kunnen leren of lezen, zonder last te hebben van omgevingsgeluiden.

Specificaties

Merk:Alecto
Kleur:Zwart
Gebruik:Muziek
Gebruik:Slapen
Categorie:Gehoorbescherming
Demping:29 dB

Alecto BV-71 Kinder Oorkap Zwart

Voorkomt gehoorschade Demping van 29 dB Voor kinderen vanaf 18 maanden
18,99