Doro 5860 Senioren GSM Zwart/Wit lader
Doro 5860 Senioren GSM Zwart/Wit
Doro 1361 Zwart Senioren GSM SOS achterkant
Doro 5860 Senioren GSM Zwart/Wit lader
Doro 5860 Senioren GSM Zwart/Wit
Doro 1361 Zwart Senioren GSM SOS achterkant

Doro 5860 Senioren GSM Zwart / Wit Tweede Kans

Gebruiksvriendelijke mobiele telefoon met een groot beeldscherm

Deze staaftelefoon met 4G is ideaal voor senioren die basisfuncties nodig hebben in combinatie met een uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Ruim uit elkaar geplaatste, contrastrijke toetsen, een breed beeldscherm van 2,4" en een extra krachtig en helder geluid zodat dagelijks bellen en berichten versturen kinderspel wordt. De telefoon heeft ook een 2MP-camera met flits om foto's te maken en te delen. Andere functies zijn onder andere verbeterde audio met HD Voice, HAC (Hearing Aid Compatibility), een ingebouwde zaklamp en een assistentieknop die gebruikt kan worden om tot vijf betrouwbare vrienden of familieleden te waarschuwen als u hulp nodig hebt.

SIM kaart 

De telefoon is dual sim, waardoor je er maximaal twee simkaarten in kunt plaatsen. Zo kun je de telefoon delen in één huishouden of je privé en zakelijke nummer allebei gebruiken. Het formaat van de simkaarten is het micro formaat, nummer 2 op onderstaande afbeelding. 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Doro
Type:Mobiele telefoon
Hoornversterking:Tot +35 dB
Beltoonvolume:Tot +75 dB
Optie:Camera: 2 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Zaklamp
Functie:FM Radio
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Verlichte toetsen
Simkaart:Micro
Netwerk:4G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT
Connectiviteit:Bluetooth 5
Simkaart:Simlock vrij
Kleur:Zwart / wit

Doro 5860 Senioren GSM Zwart / Wit Tweede Kans

Geschikt voor het 4G netwerk HD Voice Breed display
98,99
89,99
Bespaar nu 9,00