MM918 voorkant
MM918 Zijkant
MM918 Achterkant
MM918 Boven en Onderkant
MM918 voorkant
MM918 Zijkant
MM918 Achterkant
MM918 Boven en Onderkant

Maxcom MM918 senioren mobiele telefoon 4G Tweede Kans

Deze mobiele telefoon kan tegen een stootje en is waterdicht. Ondanks dat deze telefoon gemaakt is voor extreme omstandigheden, is deze natuurlijk ook ideaal voor senioren die regelmatig een telefoon stuk laten vallen. De telefoon werkt via het 4G netwerk en is daardoor te gebruiken met alle simkaarten. 

De MM918 is eenvoudig te bedienen doordat knoppen wat verder uit elkaar zitten. Tevens is de telefoon robuust waardoor deze lekker in de hand ligt. Andere eigenschappen zijn de accu met een flinke capaciteit van 2500 mAh, heldere zaklamp en 2 megapixel camera. 

Wanneer je op zoek bent naar een 4G telefoon met de stevigheid van de bekende Nokia 3310, dan haal je met de MM918 van Maxcom een ware opvolger in huis. 

SIM kaart 

De telefoon is dual sim, waardoor je er maximaal twee simkaarten in kunt plaatsen. Zo kun je de telefoon delen in één huishouden of je privé en zakelijke nummer allebei gebruiken. Het formaat van de simkaarten is het micro formaat, nummer 2 op onderstaande afbeelding. 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Maxcom
Type:Mobiele telefoon
Optie:Camera: 2.0 Megapixel
Functie:Met laadstation
Functie:Waterdicht
Functie:Zaklamp
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Micro (dual sim)
Netwerk:4G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, PO, GR, RU
Simkaart:Simlock vrij
Kleur:Zwart

Maxcom MM918 senioren mobiele telefoon 4G Tweede Kans

Laten vallen zonder schade Geschikt voor het 4G netwerk Waterdicht en stootvast
99,99
89,99
Bespaar nu 10,00