Maxcom MM724
Maxcom MM724 Zijkant
Maxcom MM724 Achterkant
Maxcom MM724 Handset
Maxcom MM724 Handset Achterkant
Maxcom MM724
Maxcom MM724 Zijkant
Maxcom MM724 Achterkant
Maxcom MM724 Handset
Maxcom MM724 Handset Achterkant

Maxcom MM724 senioren mobiele telefoon 4G Tweede Kans

Mobiele 4G telefoon voor senioren. De Maxcom MM724 heeft grote toetsen en een helder display. Door de eenvoudige menustructuur is de telefoon daarnaast heel gebruiksvriendelijk. Met een extra luid beltoonvolume en de spraakversterking is de MM724 ook te gebruiken door mensen met een verminderd gehoor. In geval van nood kan de gebruiker de SOS toets op de achterkant van de telefoon gebruiken. Overige specificaties van de telefoon zijn o.a. een zaklamp, handig laadstation en camera.

SIM kaart 

De telefoon is dual sim, waardoor je er maximaal twee simkaarten in kunt plaatsen. Zo kun je de telefoon delen in één huishouden of je privé en zakelijke nummer allebei gebruiken. Het formaat van de simkaarten is het micro formaat, nummer 2 op onderstaande afbeelding. 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Maxcom
Type:Mobiele telefoon
Optie:Camera: 2.0 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Zaklamp
Hoornversterking:Tot +40 dB
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Micro
Netwerk:4G
Menutaal:NL, EN, FR
Simkaart:Simlock vrij
Kleur:Zwart

Maxcom MM724 senioren mobiele telefoon 4G Tweede Kans

Geschikt voor het 4G netwerk Groot en duidelijk display Extra luid volume
67,00
62,00
Bespaar nu 5,00