Geemarc Wake & Shake Light Tweede Kans

Dit artikel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gehoorverlies.

De Wake & Shake Light heeft alles in huis om je op een natuurlijke manier te wekken. Allereerst is de wekker uitgerust met een 'sunrise-simulatie'. Deze wekstand zorgt ervoor dat de lichtintensiteit geleidelijk toeneemt wanneer het alarm gaat. Hierdoor went je lichaam aan het licht en word je rustig wakker. De verlichtingssterkte is 300 lux en instelbaar op 15 standen. 

Daarnaast kun je ervoor kiezen om gewekt te worden door de gebruikelijke alarmtoon of door natuurgeluiden. De wekker is voorzien van de volgende natuurgeluiden: zee, regen, wind, vogel of kikker. Het wekgeluid is aanpasbaar tot maximaal +95 dB. Wil je niet gewekt worden door de sunrise functie? Dan kun je deze functie eenvoudig uitschakelen of ervoor kiezen om gewekt te worden door lichtflitsen.

De meegeleverde trilschijf zorgt ervoor dat de wekker ook zeer geschikt is voor mensen met een verminderd gehoor. Je legt de trilschijf onder je kussen of hoeslaken en wanneer het alarm begint, zal de schijf beginnen met trillen.

Verder is de wekker uitgerust met een groot en gemakkelijk af te lezen display, is de wekker voorzien van een radio met vijf voorkeuzezenders en kun je een apparaat opladen via de ingebouwde USB-poort.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Categorie:Wekkers
Merk:Geemarc
Wekvolume:Tot +95 dB
Wekkerfunctie:Wake-up light
Wekkerfunctie:Lichtsignaal
Wekkerfunctie:Snooze
Wekkerfunctie:Trillen
Optie:Ingang voor extern trilkussen
Optie:Radio
Optie:Lamp
Optie:USB-poort
Kleur:Wit

Geemarc Wake & Shake Light Tweede Kans

Simulatie van de zonsopkomst Opstaan met natuurgeluiden Luide alarmtoon tot +95 dB Inclusief trilschijf

79,90
69,90
Bespaar nu 10,00