Earplugs kopen bij Hearplanet

Gehoorbescherming bij lawaai nodig? Of heeft u moeite met in slaap komen door vervelende omgevingsgeluiden? Dan komen earplugs goed van pas! Bij Hearplanet vindt u diverse oordopjes, zo heeft u voor elke situatie de juiste oordop!

Earplugs kopen voor optimale bescherming van uw oren

Wist u dat er voor elke toepassing speciale oordopjes bestaan? Gaat u vliegen dan heeft u een oordopje nodig dat de druk kan reguleren. Bent u gevoelig voor water in uw oren dan zijn er oordopjes die het water buiten houden. Tijdens het slapen houdt u graag omgevingsgeluiden buiten, maar is het wel prettig om bijvoorbeeld de wekker nog te horen. In onze webshop vindt u alle soorten earplugs. Ook voor gehoorbescherming van andere merken zoals E.A.R. en Alpine kunt u uitstekend bij ons terecht!

Productaanbod earplugs kopen

Hulp nodig bij het kopen van earplugs?

Op onze website staat alle informatie over de verschillende soorten oordoppen. Bent u op zoek naar goede oordoppen maar komt u er niet helemaal uit? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag op weg. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of via het contactformulier op de website.

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u online de earplugs kopen. Wij streven naar een snelle levering. Bestelt u op een werkdag voor 15.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag op de post gaat. Voor u het weet staat de bezorger met uw earplugs op de stoep!