Geemarc Amplidect Combi 295 vaste telefoon met foto handset
Geemarc Amplidect Combi 295 vaste telefoon en foto handset
Geemarc Amplidect Combi 295 display en grote toetsen
Geemarc Amplidect Combi 295 draadloze handset
Geemarc Amplidect Combi 295 vaste telefoon met foto handset
Geemarc Amplidect Combi 295 vaste telefoon en foto handset
Geemarc Amplidect Combi 295 display en grote toetsen
Geemarc Amplidect Combi 295 draadloze handset

Geemarc Amplidect Combi 295 + Foto Handset Tweede Kans

  • De foto handset is ideaal wanneer bellen met een reguliere handset moeilijk is voor de gebruiker.
  • Je kunt nog extra handsets koppelen aan deze combinatie.
  • Bij een hoge mate van gehoorverlies adviseren wij de Amplidect 595 serie van Geemarc.

De Geemarc Amplidect Combi 295 + Foto Handset is een veelzijdige combinatie van een vaste en draadloze telefoon, speciaal ontworpen voor senioren en mensen met gehoorverlies. Deze telefoon biedt een scala aan functies die zorgen voor gebruiksgemak en betrouwbare communicatie, zowel binnen als buiten het huis.

Belangrijkste Kenmerken

  • Geluidsversterking: De Amplidect Combi 295 biedt een instelbaar gespreksvolume met een boostfunctie tot +30 dB, wat ideaal is voor mensen met gehoorverlies. Daarnaast is de telefoon compatibel met hoortoestellen.
  • Fotoherkenning: De telefoon beschikt over 4 directe geheugentoetsen waarvan 3 met foto’s, waardoor je eenvoudig kunt bellen door op de foto van de gewenste contactpersoon te drukken. Dit maakt het bellen intuïtief en gemakkelijk, vooral voor mensen met geheugenproblemen. Bovendien zit er een SOS-toets voor noodsituaties.
  • Grote toetsen en helder display: De telefoon is voorzien van grote, duidelijk leesbare toetsen en een groot verlicht display, wat helpt om vergissingen bij het kiezen van nummers te voorkomen.
  • Handen-vrij functie: Zowel de vaste telefoon als de draadloze handset hebben een luidsprekerfunctie, waardoor je handsfree kunt bellen. Dit biedt extra gemak tijdens het voeren van gesprekken.
  • Antwoordapparaat: De ingebouwde antwoordapparaatfunctie zorgt ervoor dat je geen enkel belangrijk bericht mist. Het apparaat ondersteunt meerdere talen, waaronder Engels, Duits en Frans.
  • Uitbreidbaar systeem: Heb je niet genoeg aan één handset? Uitbreiden is mogelijk met de extra 295 handset tot maximaal 4 handsets. Daarnaast is het mogelijk om de 295 Foto handset te koppelen aan de Amplidect 295 serie.

Gebruik en Installatie

Het installeren van de Geemarc Amplidect Combi 295 is eenvoudig. Sluit de basis aan op een stopcontact en een telefoon- of internetrouter. De fototoetsen kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd door de foto van de gewenste contactpersoon in de daarvoor bestemde ruimte te plaatsen. 

Waarom Kiezen voor de Geemarc Amplidect Combi 295 + Foto Handset?

De Geemarc Amplidect Combi 295 biedt een perfecte combinatie van gebruiksgemak, veelzijdigheid en geavanceerde functies, speciaal ontworpen om de communicatie te verbeteren voor senioren en mensen met gehoorverlies. De grote toetsen, fotogeheugentoetsen en krachtige geluidsversterking zorgen ervoor dat je altijd eenvoudig en duidelijk kunt communiceren.

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling. 

❗Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden? Binnen 14 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Geemarc
Type:DECT draadloos
Type:Vaste telefoon
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:Tot +80 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, DE, EN, FR, ES, IT, PT
Kleur:Wit

Geemarc Amplidect Combi 295 + Foto Handset Tweede Kans

Handsfree functie Grote toetsen en display Voorzien van een antwoordapparaat
129,90
119,90
Bespaar nu 10,00