Droogbox om uw gehoorapparaat te drogen

Uw gehoorapparaat is u waarschijnlijk erg dierbaar. Zonder hoort u immers niet of minder goed. Verzorging van uw hoortoestel is dan ook belangrijk. Vocht in uw oor en gehoorapparaat is bijna niet te voorkomen. Aangezien vocht niet goed is voor uw toestel is het belangrijk hem minstens eens per week te drogen. Hiervoor is de droogbox voor gehoorapparaten ontwikkeld. U legt voor het slapen gaan uw gehoorapparaat in het doosje en zet hem aan. Door het circuleren van warme lucht droogt uw apparaat grondig. In onze webshop vindt u een ruim assortiment droogboxen. Kijk er maar eens tussen. Hulp nodig? Laat het ons weten en we staan voor u klaar!

De droogbox desinfecteert uw gehoorapparaat ook meteen!

Wist u dat de droogbox uw gehoorapparaat ook direct desinfecteert? Dit komt door het UV-C licht in de box. Op een natuurlijke manier wordt 99% van alle bacteriën gedood! Vraagt u zich af hoe dat nu moet met opladen? Ook dat is geen probleem. Diverse droogdoos-modellen combineren het opladen en drogen. Gaat u voor de PerfectDry lux droogdoos? Dan is uw hoortoestel al binnen een half uur volledig droog!

Naast diverse droogboxen vindt u ook alle overige artikelen voor uw gehoor in onze webwinkel. Van gehoorversterkers tot telefoons en van weksystemen tot batterijen voor uw gehoorapparaat.

Productaanbod droogbox

Uw droogbox supersnel in huis

We begrijpen dat u uw nieuwe droogbox graag zo snel mogelijk wilt gebruiken. Daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 1-2 dagen in huis is. Bestelt u voor 15 uur? Dan versturen wij uw droogbox nog dezelfde werkdag. Bovendien verzenden wij alle bestellingen vanaf 30 euro gratis!