Geemarc Wake & Shake Light wekker met trilschijf
Geemarc Wake & Shake Light wekker met zonsopkomst simulatie
Geemarc Wake & Shake Light wekker met trilschijf
Geemarc Wake & Shake Light wekker met zonsopkomst simulatie

Geemarc Wake & Shake Light - Wekker met Trilfunctie

  • Biedt een zonsopkomst simulatie voor een natuurlijke manier van wakker worden.
  • Heeft een luide alarmtoon tot +95 dB en een meegeleverde trilschijf, wat ideaal is voor mensen met gehoorverlies.
  • De vele functies kunnen de wekker ingewikkeld maken voor gebruikers die op zoek zijn naar eenvoudige bediening.

De Geemarc Wake & Shake Light is de ideale wekker voor mensen met gehoorverlies of zware slapers. Deze innovatieve wekker combineert diverse functies om je op een natuurlijke en effectieve manier wakker te maken, zodat je elke dag fris en uitgerust begint.

Belangrijkste Kenmerken

  • Sunrise-simulatie: De Wake & Shake Light is voorzien van een 'sunrise-simulatie' waarbij de lichtintensiteit geleidelijk toeneemt tot 300 lux in 15 instelbare standen. Dit helpt je lichaam om rustig wakker te worden. Deze functie kan naar wens worden uitgeschakeld.
  • Variabele wekgeluiden: Kies om gewekt te worden door een klassieke alarmtoon of een van de vijf natuurgeluiden: zee, regen, wind, vogels of kikkers. Het volume van het wekgeluid is aanpasbaar tot maximaal +95 dB, zodat je zeker bent van een krachtige wekker.
  • Trilfunctie: De meegeleverde trilschijf maakt de wekker perfect voor slechthorenden. Plaats de schijf onder je kussen of matras, en voel de vibraties wanneer het alarm afgaat.
  • Lichtflitsen: Als extra alarmoptie kan de wekker ook lichtflitsen gebruiken om je wakker te maken, ideaal voor mensen die visuele prikkels nodig hebben.
  • Gebruiksvriendelijk display: De wekker heeft een groot, duidelijk afleesbaar LCD-display, wat het makkelijk maakt om de tijd en instellingen te zien, zelfs in het donker.
  • Extra functies: Luister naar je favoriete radiostations met de ingebouwde radio die vijf voorkeuzezenders heeft. Gebruik de ingebouwde USB-poort om je telefoon of andere apparaten op te laden.

De meegeleverde trilschijf zorgt ervoor dat de wekker ook zeer geschikt is voor mensen met een verminderd gehoor. Je legt de trilschijf onder je kussen of hoeslaken en wanneer het alarm begint, zal de schijf beginnen met trillen.

Verder is de wekker uitgerust met een groot en gemakkelijk af te lezen display, is de wekker voorzien van een radio met vijf voorkeuzezenders en kun je een apparaat opladen via de ingebouwde USB-poort.

Waarom Kiezen voor de Geemarc Wake & Shake Light?

De Geemarc Wake & Shake Light is meer dan een wekker; het is een complete oplossing voor iedereen die moeite heeft met wakker worden. Of je nu slechthorend bent, een diepe slaper, of gewoon op zoek bent naar een veelzijdige wekker met handige extra functies, de Wake & Shake Light biedt alles wat je nodig hebt. De combinatie van geluid, licht en vibratie zorgt ervoor dat je altijd op tijd wakker wordt, op een manier die het beste bij jou past.

Met de Geemarc Wake & Shake Light wekker begin je je dag op een rustige en natuurlijke manier, precies zoals jij dat wilt.

Specificaties

Categorie:Wekkers
Merk:Geemarc
Wekvolume:Tot +95 dB
Wekkerfunctie:Wake-up light
Wekkerfunctie:Lichtsignaal
Wekkerfunctie:Snooze
Wekkerfunctie:Trillen
Optie:Ingang voor extern trilkussen
Optie:Radio
Optie:Lamp
Optie:USB-poort
Kleur:Wit

Reviews (1)

Schrijf je eigen review

Het instellen van deze wekker is niet zomaar 1-2-3 gebeurd, maar door de goede service van hearplanet klantenservice is het toch gelukt.
De wekker doet wat hij moet doen.
Ik heb hem pas 1 dag, dus ik moet er nog aan wennen.
De klantenservice wilde ik even een waardering geven!

29 november 2023 09:14
Fam Mohren

Geemarc Wake & Shake Light - Wekker met Trilfunctie

Simulatie van de zonsopkomst Opstaan met natuurgeluiden Luide alarmtoon tot +95 dB Inclusief trilschijf
99,90