Geemarc Amplidect 295 Foto
Geemarc Amplidect 295 Foto basisstation
Amplidect 295 cijfers
Geemarc Amplidect 295 Foto
Geemarc Amplidect 295 Foto basisstation
Amplidect 295 cijfers

Geemarc DECT Telefoon Amplidect 295 Foto Tweede Kans

De Geemarc Amplidect 295 Foto is een draadloze huistelefoon voor senioren, slechthorenden en slechtzienden. Het toestel is uitgerust met een extra luid beltoonvolume tot +80 dB en spraakversterking tot +30 dB. Daarbij kun je via zowel de handset als het basisstation handsfree bellen. Door gebruik te maken van de 10 fototoetsen, kun je snel bellen naar je favoriete contactpersonen. Wil je geen gebruik maken van de foto's? Dan kun je de knoppen gebruiken als numeriek toetsenbord. Wij krijgen regelmatig te horen dat mensen vergeten om het telefoongesprek te beëindigen, dat is verleden tijd met deze telefoon.

Wanneer de handset teruggezet wordt op de basis, zal het gesprek automatisch beëindigd worden.

Overige functies van de Geemarc 295 zijn onder andere het antwoordapparaat, nummerweergave, grote knoppen, terugbelfunctie en een telefoonboek tot 50 namen en nummers.

Foto's voor de snelkeuzetoetsen kun je eenvoudig uploaden en printen in het juiste formaat. Je gaat daarvoor naar het Geemarc Foto Template. Tevens kun je hier zelf tekst schrijven of een standaard pictogram kiezen. 

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling. 

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Geemarc
Type:DECT draadloos
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:Tot +80 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Verlichte toetsen
Menutaal:NL, DE, EN, FR, ES, IT, PT
Kleur:Wit
Weergave:Geheugentoetsen

Geemarc DECT Telefoon Amplidect 295 Foto Tweede Kans

Handsfree functie op basis en handset Grote toetsen en display Versterking van spraakvolume
89,90
72,90
Bespaar nu 17,00