Swissvoice Telefoon Xtra1110
Swissvoice Telefoon Xtra1110
Swissvoice Telefoon Xtra1110
Swissvoice Telefoon Xtra1110

Swissvoice Xtra 1110 Tweede Kans

Eenvoudig te bedienen en voorzien van handige functies. Deze vaste telefoon heeft zes fototoetsen om direct naar een vooraf ingesteld nummer te bellen. Tijdens het bellen kun je het volume trapsgewijs aanpassen in vier verschillende niveaus en met de boost knop kun je het volume aan de hoorn versterken tot maximaal +30 dB. Dit maakt de telefoon geschikt voor mensen met een verminderd gehoor. Het beltoonvolume is instelbaar tot +85 dB. Bij inkomende oproepen hoor je niet alleen de beltoon maar zie je ook lichtflitsen. Verder is de telefoon voorzien van grote druktoetsen met braillepuntjes en heldere achtergrondverlichting.

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Vaste telefoon
Beltoonvolume:4 niveaus
Beltoonvolume:Tot +85 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Functie:Handsfree bellen
Functie:Fototoetsen
Functie:Toetsen met braillepuntjes
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Braille toetsen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Kleur:Wit

Swissvoice Xtra 1110 Tweede Kans

Hoornversterking continu 'aan' optie Extra luid volume Zes fototoetsen
34,90
29,90
Bespaar nu 5,00